homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Gespreksgroep ‘Kanker en wat nu?’

se89Vrijdagmiddag 23 april, 30 april, 07 mei, 14 mei en 21 mei 2021.
Speciaal voor mensen met kanker start de Dienst Geestelijke Verzorging van de Assadaaka Community een gespreksgroep ‘Kanker en wat nu?’ De gevolgen van de diagnose ‘kanker’ kunnen zeer ingrijpend zijn. Voor de patiënt, het gezin, de familie en vriendenkring. Kanker heeft grote invloed op het leven.

Veel kankerpatiënten, maar ook ex-patiënten ervaren klachten als angst, onzekerheid, somberheid, vermoeidheid en een impact op de (echtelijke) relatie. Tijdens de vijf bijeenkomsten van de gespreksgroep maken (ex-) kankerpatiënten kennis met elkaar, leren zij van elkaars ervaringen en versterken zij hun eigen bestaan en de steungroep om zich heen onder begeleiding van de Geestelijk Verzorger van de Assadaaka Community. Niet alle problemen zullen opgelost kunnen worden, maar de groep en de Geestelijk Verzorger bieden en luisterend oor, een platform om ervaringen, gevoelens en emoties bespreekbaar te maken. Tegenwoordig heeft ook COVID grote invloed op kankerpatiënten. Vragen als ‘hoe gaat mijn medische behandeling onder invloed van CORONA? Of ‘Hoe kwetsbaar ben ik door COVID?’ Daarnaast maakt de Geestelijk Verzorger de deelnemers/ deelneemsters wegwijs in de mogelijke hulp die er voor je is.  Ook beantwoordt de Geestelijk Verzorger persoonlijke vragen op dit gebied.

Gespreksgroep: ‘Kanker en wat nu?’

Plaats: Assadaaka Community, Polderweg 300, 1e Etage
Datum: Vrijdagmiddag 23 april, 30 april, 07 mei, 14 mei en 21 mei 2021
Tijd: 14.00-15.30 uur
Zonder aanmelding vooraf geen toegang. Om aan te melden kunt u een mailtje sturen aan: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bellen naar Tel: 06-47440672

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalink



Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken