homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Mantelzorglunch op de Dag van de Mantelzorg bij Assadaaka Community

mkiAssadaaka Community zet mantelzorgers in het zonnetje op 10 november, want dan is het de Dag van de Mantelzorg! Mantelzorgers en hun naasten zijn van harte welkom bij onze gezellige en informatie lunchbijeenkomst van 12u – 14.30. Gezond, heerlijk en gezellig!

Tijdens de lunch zullen extra aandacht besteden aan jonge mantelzorgers, met een interessante film. Want jonge mantelzorgers kunnen het onopgemerkt zwaar hebben in een gezin waar mantelzorg nodig is. Het is belangrijk stil te staan bij hoe we juist jonge mantelzorgers kunnen ondersteunen. Bij mantelzorg is een extra steun in de rug altijd belangrijk. Daarom zetten wij met deze gezellige mantelzorg lunch mantelzorgers graag in het zonnetje. Want zij maken het verschil, voor de mensen voor wie zij zorgen.

Mantelzorgers dragen zorg voor een naaste, familielid, vriend of kennis die langdurig wat extra zorg nodig heeft.

De lunch is voor mantelzorgers en hun naasten en iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp en kennis wil maken met de activiteiten van Assadaaka Community. Dus kom gezellig langs!

Wat: Dag van de Mantelzorg 2022
Waar: Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam
Tijd: 12u – 14.30

Voor meer informatie neem gerust contact op met Ahmed El Mesri: 06-47440672 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken