homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Ga met elkaar aan tafel bij Assadaaka: Durf te praten!

tVanaf september organiseert de Vriendschap Community Assadaaka het Tafelgesprek, waarbij bekende en minder bekende Amsterdammers hun hart kunnen laten spreken. Tijdens de avond zal je eerst gezellig koken samen met je toekomstige gesprekspartners. De gerechten die je maakt, zullen in het teken staan van ‘Goedkoop maar Lekker!’ Hierna kun je uiteraard met elkaar aan tafel genieten van de zelfbereide gerechten en is er genoeg ruimte voor goede gesprekken.

Ahmed El Mesri, Asmae, Laila, Zohra en Souhaila zijn de initiatiefnemers van het Tafelgesprek. Tijdens de informele avondmaaltijd komen allerlei thema’s aan bod. Aan de hand van een lijst met onderwerpen bepaal jij zelf waar het Tafelgesprek over gaat. Je zult helemaal vrij zijn om je mening te geven: Geen politieke betogen maar gesprekken recht uit het hart!

Houd jij ook wel van goede discussies? Het Tafelgesprek zal twee keer per maand plaatsvinden, op de eerste en derde woensdag van de maand van 18:00 uur tot 19:30 uur, locatie: Vriendschapshuis Assadaaka, Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam. De eigen bijdrage voor het avondmaal bedraagt € 2.50 per persoon. Aanmelden kan door een mail te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Bellen mag ook naar 06-47440672.

Over elk Tafelgesprek zal een verslag verschijnen op de website van Assadaaka, dus houd deze in de gaten!

a

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken