homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Freedom Fighters Festival

qqqMuziek, dichten, lekker eten, informatie, debat en ontmoeten: in het weekend van 26, 27 en 28 juni 2020 organiseert Stichting Inclusief Onderwijs in Amsterdam Oost voor de tweede keer het vrolijke Freedom Fighters Festival voor buurtbewoners met Vincent Bijlo, Erik van de Langkruis, Saskia van Engeland, Aurora Guds en Wim Kerkhove.

Het festival wil samen met de buurt jonge mensen met een handicap die niet kunnen spreken maar heel goed kunnen denken en schrijven zichtbaar maken en Amsterdammers laten genieten van hun creatieve kunnen, onder begeleiding van professionele kunstenaars. Ook een debat met Amsterdamse politici is onderdeel van deze gratis toegankelijke driedaagse. Natuurlijk sluiten we de zaterdag en zondag feestelijk af met elkaar ontmoeten met muziek en heerlijk samen eten. Inschrijving is niet nodig, een goed humeur is alles wat wij vragen grin

De Meevaart
Balistraat 48A, 1094 JN Amsterdam
Tijd: 11:00 t/m 17:15 uur

Partners van het festival zijn Quiet Riot, Gemeente Amsterdam, Fonds voor Oost, Community Centrum De Meevaart, Assadaaka Community, Onbeperkt Oost, Carry On The Move en Stichting Onze Hoop.

Stichting Inclusief Onderwijs zet zich in voor jonge mensen met een handicap die graag het onderwijs van hun keuze willen volgen, maar daar lang niet altijd toe in staat worden gesteld. In landen als Italiƫ en Engeland is dat wel een vanzelfsprekendheid, maar in Nederland helaas nog niet. Daarom beijvert de stichting zich om hier ruchtbaarheid aan te geven en deze groep mensen nog zichtbaarder te maken. Dat doet zij via kleurrijke en voor iedereen toegankelijke festivals, debatten en informatiecampagnes. Het doel is om elke opleiding voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht achtergrond of handicap.

Voor meer informatie en verbinding: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken