homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Foto tentoonstelling en bijeenkomst over migratie voor vluchtelingen op 19 mei

nzAanstaande vrijdag 19 mei organiseren Assadaaka Community en het NMI een informatieve bijeenkomst voor vluchtelingen. Tegelijkertijd is er een indrukwekkende foto tentoonstelling van de Iraanse kunstenaar Jahan Valianpour met foto’s van kamp Westerbork.

Migratie
Heeft u vragen over vertrek naar uw land van herkomst of een ander land? Of over terugkeer naar je partner en kinderen? Het Nederlands Migratie Instituut (NMI) kan u daar bij helpen.
Tijdens spreekuren, voorlichtingsbijeenkomsten en in het contact met organisaties die te maken hebben met vluchtelingen – blijkt dat er bij vluchtelingen veel behoefte is aan uitleg over migratie.

Het NMI heeft inmiddels diverse voorlichtingsbijeenkomsten voor vluchtelingen georganiseerd.  Op 19 mei vindt de voorlichtingsbijeenkomst plaats in de Palembangstraat 52 in Amsterdam.

Fototentoonstelling
De Iraanse kunstenaar Jahan Valianpour is tijdens de bijeenkomst aanwezig om toelichting te geven bij zijn fototentoonstelling met foto’s van kamp Westerbork. Deze indrukwekkende foto’s geven inzicht in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog.

- Plaats:  Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam
- Datum en tijd: 17:00 tot 20:00 uur
- Locatie:  Vriendschapshuis – Assadaaka Community
- Er is vrije inloop.

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel:
Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond. En doet veel aan de bestaanskwaliteit van migranten met een handicap of chronisch ziekte te verbeteren en hun welbevinden te bevorderen.
ASSADAAKA: Tel.: 0647440672 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address)  | W. http://www.assadaaka.nl

Informatie over het NMI:
Het NMI is opgericht voor het ondersteunen van migranten en vluchtelingen bij vertrek naar een ander land of naar je geboorteland. Onze consulenten adviseren over allerlei onderwerpen die met vertrek te maken hebben: gezinshereniging, (al dan niet) in combinatie met doorreizen naar ander land, sociale zekerheid en zorgverzekeringen. Via onze website (nmigratie.nl) of telefonisch (030-2364245) kun je een afspraak maken met een van onze consulenten. Zij spreken Turks, Arabisch, Nederlands of Engels.
nt

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken