homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Film kijken bij Assadaaka Community: The Way to Paradise

defOp vrijdag 25 september kunt u bij Assadaaka Community de film Way to Paradise van regisseur M. Wahid Sanouji kijken. Het is een prachtige film over radicalisering en de weg terug vinden, over wanhoop en hoop, over de huidige samenleving en hoe we de verbinding met elkaar vinden. Het is echt een aanrader! Na afloop van de film kunt u vragen stellen aan de regisseur, die aanwezig zal zijn bij de filmvertoning.

The Way to Paradise van de Marokkaanse regisseur M. Wahid Sanouji gaat over Najib, die net zijn bachelor rechten heeft behaald als zijn oudere broer wordt opgepakt voor betrokkenheid in drugshandel. Het blijkt dat de oudere broer hiermee het hele gezin onderhield en ook de studiekosten van Najib had betaald ervan.

Hierna stort het leven van Najib volledig in. Nog meer als ook zijn relatie met een medestudente eindigt. Najib vervalt in een soort van depressie en als op dat moment een kennis contact met hem opneemt voor het plegen van aanslag is hij daar gevoelig voor. Maar er blijkt altijd een weg terug, een belangrijk thema in de film. Ook hoe je je weg moet vinden in de huidige verharde samenleving, waar openlijke discriminatie en wij-zij denken een rol spelen, komt naar voren in de film.

De film is inmiddels al uitgekozen voor diverse internationale festivals. U kunt allen komen kijken, want in de film wordt overwegend Marokkaans en Nederlands gesproken, maar is ook van Engelstalige ondertiteling voorzien. Meer informatie treft u op https://thewaytoparadise.nl/about/

De regisseur wil de film ook graag bij anderen onder de aandacht brengen in Nederland. Wilt u ook graag deze film zien als school, wijkgebouw, maatschappelijke organisatie etc., neem dan contact op met de regisseur 06-15428720, of mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) of vul online een bericht in op https://thewaytoparadise.nl/contact/

Voor meer informatie:
http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address).
Adres: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam Oost

Aanmelden kan via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of via Ahmed 0647440672, beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kom ook gezellig film kijken onder het genot van koffie/thee en allerlei lekkernijen. Na afloop is er een lekkere, gezonde en feestelijke lunch!

Wat         : Film kijken ‘The Way to Paradise’
Wanneer   : vrijdag 25 september
Tijd         : 10.00-12.30 uur
Waar       : Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300,
                1093 KP Amsterdam

 

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken