homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Familielotgenotengroep Opvoeding bij Assadaaka Community

vbqqOpvoeden kan uitdagend zijn en soms erg belastend voor ouders of verzorgers van kinderen. Zeker als een ouder stress ervaart of psychische steun nodig heeft bij het pedagogisch begeleiden van een kind, pleegkind, jongere, of het kind van een broer, zus of andere dierbare.

Sommige opvoeders lopen als een koorddanser(es) altijd gespannen op hun tenen rond. Wanneer je rekening moet houden met bijzondere omstandigheden kan opvoeden werkelijk een forse opgave blijken te zijn.

Hoe houdt je je als opvoeder staande onder zware omstandigheden? Waar kunt u hulp vinden? Wie kan adviseren met opvoed-vragen? Wat is een goede opvoeder? Wat heeft een jongere nodig? Is opvoeding van een baby wezenlijk anders dan bij een puber? Hoe ga je om met identiteit tijdens de opvoeding? Hoe kies ik de juiste school voor mijn kind? Welke psychische problemen kun je als ouder ervaren of tegenkomen?

Deelnemers krijgen tijdens de bijeenkomsten veel ruimte om hun eigen verhaal te vertellen. Om de eigen vragen te stellen om samen met de andere deelnemers en onder begeleiding van de geestelijk verzorger antwoorden te zoeken en vinden. Lastige onderwerpen kunnen worden besproken in een veilige omgeving waar u zichzelf kunt zijn.

De andere deelnemers begrijpen door hun eigen ervaringen al snel waar u over spreekt, zij wisselen ervaringen met elkaar uit.
Deelnemen?

U kunt zelf deelnemen of anderen die u kent wijzen op de mogelijkheid om mee te doen.

De bijeenkomsten vinden plaats op de maandagmiddagen: vanaf 07 juni 2021 van 14-15 uur en er zijn geen kosten aan verbonden: gratis.

Aanmelding: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 06 272 641 38

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalink



Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken