homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Een ontbijtbijeenkomst zijn met een presentatie over Koolmonoxide (CO)

bnsrOp 7 februari zal er een ontbijtbijeenkomst zijn met een presentatie over Koolmonoxide (CO) gegeven door Suzanne Brinkman van brandweer Amsterdam.

Koolmonoxide, ook bekend als CO, staat niet voor niets bekend als de sluipmoordenaar. Je ziet of ruikt het niet maar wanneer je het inademt kan dit ernstige lichamelijke gevolgen hebben. Jaarlijks overlijden in Nederland gemiddeld 10 tot 15 personen door koolmonoxidevergiftiging. Enkele honderden mensen belanden in het ziekenhuis. Een koolmonoxidevergiftiging kan echt iedereen overkomen.

Het maakt je ziek en leidt in het ernstigste geval tot de dood. Het is van levensbelang dat mensen zich bewust zijn van het risico op een vergiftiging én hoe je deze kunt voorkomen. We zullen het o.a. hebben over de oorzaken van koolmonoxidevergiftiging.

De bezoekers van Assadaaka weten al wat zij moeten doen als er brand uitbreekt. Ook weten zij hoe zij brand moeten voorkomen. Hun gevoel van veiligheid is versterkt. Maar ook het vertrouwen in zichzelf is versterkt, omdat zij weten hoe zij moeten handelen én hun vertrouwen in de brandweer.

Iedereen is van harte welkom, uit de Dapper Buurt of daarbuiten!

Wat       : Bijeenkomst Koolmonoxide (CO) door Suzanne Brinkman (brandweer
              Amsterdam)
Wanneer : vrijdag 7 februari
Tijd       : 10.00 – 12.00 uur
Waar     : Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300,
            1093 KP Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken