homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

“Een gratis dagje onder de Marokkaanse zon: Dit is jouw kans!”

tropenMarokko kent vele geheimen. Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar de wonderen die verborgen liggen in dit land? Ga dan mee op reis naar ZieZo Marokko! Assadaaka Community organiseert een gratis excursie voor mantelzorgers, in samenwerking met het Tropenmuseum (te Amsterdam-Oost). 

Zorg jij voor een naaste of bijvoorbeeld een zieke buurvrouw? Dan weet jij vast dat dit werk niet altijd even makkelijk is. Een mantelzorger is iemand die vrijwillig zorgt voor zijn geliefden. De verantwoordelijkheid die de mantelzorger hiermee draagt kan een negatieve impact hebben op diens leven, zowel financieel als psychisch. Indirect komt dit ook de zorgbehoevende niet ten goede. Daarom mag deze groep ook een keer in het zonnetje gezet worden!

Op zaterdag 2 september organiseert de Samen Sterk Vrouwengroep van Assadaaka Community een excursie in het Tropenmuseum voor deze mantelzorgers. De excursie zal in het teken staan van Marokko! Om 10:30 uur zullen wij ons verzamelen bij de ingang van het Tropenmuseum. Jij en jouw geliefden kunnen mee gaan op deze reis! Er zijn slechts 30 plaatsen dus wees er snel bij, want op is op!

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht bij Aicha Ouiza en Asmae Belaiachi, de coördinatoren Samen Sterk Vrouwengroep – Indische Buurt Oost: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - http://www.assadaaka.nl of tel.: 0647440672.

De excursie wordt mede mogelijk gemaakt door het Tropenmuseum. Hartelijk dank.

Meer info over ZieZo Marokko vind je op: http://tropenmuseumjunior.nl/nl/ziezo-marokko 

Deelnemers kunnen na afloop van de ZieZo Marokko reis nog in het Tropenmuseum kijken naar:
Body Art https://tropenmuseum.nl/nl/tentoonstelling-BodyArt 
Aleppo https://tropenmuseum.nl/nl/tentoonstelling-aleppo
Rhythm and Roots https://tropenmuseum.nl/nl/tentoonstelling-RhythmRoots 

Gepost door ahmed
Agenda • (1) CommentaarPermalinkV5FbC1 ytuoczqjtxju, ryvzaqjrkwdn, [link=http://qdtzrzjhicqs.com/]qdtzrzjhicqs[/link], http://gehslqjufevv.com/

Posted by aoeqyfcb  on  11/05  at  09:28 PM


Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken