homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Een geslaagde voedselpakketten actie van 11 januari t/m 29 februari 2016 in Amsterdam-Oost

nsIn het kader van armoede en uitsluiting heeft Assadaaka Community op 30 december jl. een warme omarming tussen buurtbewoners en de vluchtelingen georganiseerd.
In deze donkere maand december heeft Assadaaka Community binnen een week 225 kerstpakketten samen gesteld. Ook heeft Assadaaka 3 keer in een week meer dan 350 maaltijden voorbereidt voor vluchtelingen-mensen die weinig extra’s te besteden hebben of in armoede leven. “Wij hebben samen gezongen voor Vrede en Vrijheid”

Op deze manier wilden wij daarmee voor de vluchtelingen een dag verzorgen waarin ze even weg zijn van hun dagelijks zorgen, het zijne eenzame dagen met weinig tot geen dagbesteding in de nood opvang.
De buurtbewoners en de vluchtelingen hebben genoten van samenzijn en van lekkere Couscousmaaltijd.

Het was een geslaagde avond met veel blije gezichten. Namens deze mensen hartelijke dank voor alle donaties.

“Daarom kunt weer gaan doneren in deze donkerdagen voedsel/kinderspeelgoed aan de vluchtelingen en de armen in Amsterdam-Oost”

Voor veel mensen die in eenzaamheid en armoede leven is er aan het einde van de maand niets extra’s te besteden. Assadaaka trekt zich het lot van deze mensen aan en organiseert al jaren achter elkaar inzamelingsacties waarmee gezinnen in armoede een extra steuntje in de rug kunnen krijgen. Dit doen wij tijdens het offerfeest en rondom de kerstdagen. Beide feestdagen staan in het teken van gemeenschapszin en solidariteit; een waarde die de mensen bij Assadaaka heel belangrijk vinden.

Wat zou het mooi zijn als mensen die dat kunnen missen geld en/of voedsel of speelgoed voor de kinderen doneren aan mensen die in armoede leven. Dat zijn heel veel mensen en door de huidige economische crisis worden het er steeds meer. Als we dat met z’n allen doen dan kunnen we veel mensen helpen.

Van 11 januari t/m 29 februari zamelt Assadaaka Community in samenwerking met Onze Hoop geld, voedsel en speelgoed in. Hiervan gaan wij voor ze koken en maken wij voedselpakketten voor de vluchtelingen en arme mensen in Amsterdam-Oost. Doet u mee?!

INZAMELADRESSEN:

Kantoor Onze Hoop - Plantage Middenlaan 14 -1hoog, 1018 DD Amsterdam (werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur)
Vriendschapshuis - Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam (werkdagen van 17:00 tot 21.00 uur)

U kunt ook een bedrag over maken op IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 t.n.v. Assadaaka –voedselpakketten. Dank u voor uw hulp!

Waardeert u ons vrijwilligerswerk? U kunt het laten blijken door lid te worden of een bijdrage over te maken op rekeningnummer IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 ten name van Assadaaka o.v.v. donatie of lid worden. Dank u voor uw hulp!

BEZOEKADRES:

Vriendschapshuis-Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam ( ’s avonds en in het weekend) Kantoor- Plantage Middenlaan 14 -1hoog, 1018 DD Amsterdam (kantoortijden)
Telefoon: (020) 7525131 of 0647440672 E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - Website: http://www.assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken