homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Een dialoog met 10 vrouwen van AC over diversiteit op de werkvloer: hoe makkelijk is dat?

diveDiversiteit is een vereiste voor Europa en dus ook Amsterdam in de 21ste eeuw. Het is een gevolg van het gedeeld verleden. Historisch is dit een stad rijk aan cultuur en talent. Ook in het heden is dit het geval al wordt momenteel veel talent miskend. De stad zal krachtige stappen moeten zetten om de vrije expressie van sociale, culturele, academische en economische diversiteit te behouden die zij zo actief vermaakt in haar zakelijke imago.

Daarom organiseert Assadaaka Community in het kader van de diversiteit op donderdag 15 december aanstaande in het Vriendschapshuis in Amsterdam Oost een korte ontmoeting tussen 10 vrouwen (vrijwilligers van AC) die een eigen baksel meenemen. Samen willen deze vrouwen met de aanwezigen eten en van gedachten wisselen. De ontmoeting met deze vrouwen van AC staat in het teken van het idee dat reguliere instanties die in de toekomst hun medewerkers beter kunnen informeren en gaan werken, kennis maken met een buurt waar mensen van verschillende culturen met elkaar wonen en leven. Assadaaka Community is een multiculturele vereniging, waardoor Assadaaka Community dan ook gezien kan worden als afspiegeling van een multiculturele stad als Amsterdam.

De ontmoeting wordt begonnen met een lezing door de voorzitter van de Assadaaka Community, Dhr. A. El Mesri, deskundige in multiculturalisatie.

Iedereen is welkom!  U bent van harte welkom om mee te praten!

De ontmoeting staat gepland op:
Datum: Donderdag 15 december 2016
Tijd: 19:30 tot 21:30 uur
Plaats: Vriendschapshuis, Palembangstraat 52, 1094 TK, Amsterdam (dichtbij Muiderpoort Station)

Voor meer informatie kunt u bellen naar (06-47440672)

ASSADAAKA: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam | K.v.K. 40.53.87.25 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl .

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken