homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Een basiscursus vertrouwenspersoon

dvsIn de derde week van september start Vriendschap Community Assadaaka met een basiscursus vertrouwenspersoon. Tijdens de cursus leer je allerlei vaardigheden en technieken die nodig zijn om andere mensen te ondersteunen.

Als vertrouwenspersoon luister je naar een medemens die het moeilijk heeft. Dat kan te maken hebben met eenzaamheid, armoede, een zwakke lichamelijke of geestelijke gezondheid of met gezinsproblemen. Je gaat samen met de hulpvrager op zoek naar waar het probleem zit. Daarbij zet je in op het versterken van het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van de hulpvrager. Je leert de sociale kaart kennen en je weet waar de hulpvrager terecht kan voor professionele hulp. Als vertrouwenspersoon leer je ook jouw eigen sterke kanten kennen die je door middel van vervolgcursussen verder kunt ontwikkelen.

Assadaaka is een multiculturele vereniging die zich al 25 jaar inzet voor kwetsbare bewoners in de buurt. Heb jij zin om nieuwe vaardigheden te leren waarmee je tegelijkertijd jezelf en een ander verder helpt? Neem dan snel contact met ons op! De cursus en al het lesmateriaal is gratis! Voor meer informatie of aanmelden kun je bellen met het secretariaat van Assadaaka: 020-7525131 of 06-47440672 of stuur een mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) .

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken