homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Doorbreek het taboe over huiselijk geweld

ceeHuiselijk geweld en kindermishandeling komen veel voor. Véél meer dan je zou denken, ook in Amsterdam Oost. Achter téveel voordeuren leven vrouwen, kinderen, maar ook mannen, in angst en onveiligheid. Hoe kunnen wij hen helpen? En hoe kom je er achter, of iemand te maken heeft met huiselijk geweld?

Daarom organiseert Assadaaka Community op maandag 06 februari, in samenwerking met stichting Onze Hoop, een bijeenkomst om het taboe over huiselijk geweld te doorbreken.

Met een theatervoorstelling vertellen twee ervaringsdeskundigen op dappere wijze wat huiselijk geweld betekent voor de betrokkenen. Aansluitend is er ruimte voor dialoog over dit belangrijke thema.

Na de bijeenkomst zullen de deelnemers eerder huiselijk geweld kunnen signaleren én weten zij welke hulp zij kunnen inschakelen. En dat begint met elkaar het gesprek aan durven gaan over dit ingewikkelde onderwerp.

U bent van harte welkom! Vooral mannen worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden, omdat zij een belangrijke rol kunnen spelen in het eerder signaleren van huiselijk geweld.

Het maximum aantal deelnemers is 12. Wilt u zich daarom vooraf aanmelden?

Dat kan via: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of neem contact op met Ahmed El Mesri of Malake El Ayachi : 0647440672

Wat: Bijeenkomst theater over Huiselijk Geweld
Wanneer: Maandag 06 februari
Tijd: 10.30 – 12.30u
Waar: Polderweg 300, KP Amsterdam
Hoe: Graag vooraf aanmelden

Voor meer informatie: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken