homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Dialoogbijeenkomst over de dramatische dood van de Marokkaanse visverkoper in Marokko

koDialoog-bijeenkomst over de dramatische dood van de Marokkaanse visverkoper in Al Hoceima – Marokko.
De dramatische dood van Mohsin Fikri, een visverkoper uit de havenstad Al Hoceima heeft veel onrust onder de Marokkaanse bevolking in Marokko, maar ook hier in Nederland gecreëerd. Honderden mensen gingen vannacht en vandaag de straat op in de Noord-Marokkaanse stad om te protesteren tegen de lokale autoriteiten, die zij verantwoordelijk houden voor zijn dood.

Deze manier van onmacht raakt veel Nederlanders van Marokkaanse komaf. Daarom nodigt Assadaaka Community iedereen uit voor een dialoogbijeenkomst in het vriendschapshuis vandaag zondag 30 oktober vanaf 18:00 uur, om de dramatische dood van Mohsin Fikri te gedenken. 

Assadaaka Community afschuw alle vormen van geweld die de privaatrecht van de mensheid en de democratie in de hele wereld kan schaden en Marokko in het bijzonder.

Op deze manier hoopt Assadaaka Community de gemoederen onder de bewoners van Amsterdam/Nederland van Marokkaans komaf rustig te houden, saamhorigheid te bewaken en een klankbord te zijn voor discussies (dialogen).

Deze dialoogbijeenkomst is gestart voor iedereen. Voor veel mensen is Assadaaka een plek waar men terecht kan voor een luisterend oor. Het geeft mensen een houvast hier bijeen te komen. Het verzacht een beetje de pijn.

Komt u ook? Iedereen is van harte welkom!

Datum: 30 oktober 2016
Tijd: vanaf 18:00 tot 21:00 uur
Adres: Vriendschapshuis
Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam (dichtbij Muiderpoort Station)

Voor meer informatie: Ahmed El Mesri, Assadaaka – tel. 0647440672

Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam|E. .(JavaScript must be enabled to view this email address)|W. http://www.assadaaka.nl

kii

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken