homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Dialoog over afschuwelijke terroristische aanslagen in Parijs op zaterdag 14 november

parijsDe vriendschap Community in Amsterdam veroordeelt aanslagen Parijs.

In het kader van sociaal cohesie en saamhorigheid organiseert Assadaaka Community samen met de buurtbewoners en een groep vluchtelingen een dialoog bijeenkomst over de afschuwelijk nieuws van 13 november 2015.

Datum: zaterdag 14 november 2015
Tijd: 16.30 – 19.00 uur
Locatie: Meevaart
Adres: Balistraat 48 A, Amsterdam-Oost

Wij zijn van Assadaaka Community aangeslagen, diep verdriet en sprakeloos van deze afschuwelijke terroristische daden. Wie doet zo iets in deze tijd?  Voor veel mensen is het gevoel van oprechte angst en verlatenheid om naar buiten te gaan. Het wordt van dag tot dag alleen maar meer en meer geweld dan ooit.

Laten we samen nu en in de toekomst vooral de rust bewaren en ongeacht afkomst, ras, religie of kleur een eenheid vormen tegen terrorisme in ons land en in de wereld en samen alert te zijn op jihadistische netwerken. Wij realiseren ons dat juist dat, naast het wegnemen van mensenlevens, het ultieme doel is van de aanslagplegers in Parijs: een wig drijven tussen mensen, angst en haat aanwakkeren, ons gek laten maken. En meer mensen realiseren zich dat.

Onze gedachten gaan naar alle slachtoffers van terrorisme, of dit in Frankrijk, Libanon, Syrië, Irak, Libië, Egypte of Palestina. Wij wensen alle sterkte aan de nabestaanden die hun geliefden moeten missen. De slachtoffers mogen in vrede rusten, en rechtvaardigheid brengen en ons dichter bij elkaar brengen in plaats van uit elkaar. We moeten verder samen gaan . Met elkaar.

Namen Assadaaka Community

U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst!

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel:
Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.

Voor meer informatie tijdens kantooruren:

Voor meer informatie bij ASSADAAKA –Telefoon: (020) 7525131 (06-47440672) E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) - W. http://www.assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken