homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

De tafelgesprekken bij de Vriendschap Community Assadaaka (VCA) in Amsterdam.

tafelsIn september gaat de Vriendschap Community Assadaaka maandelijks van start met tafelgesprekken, waarin bekende en minder bekende Amsterdammers hun hart kunnen laten spreken. Tijdens een informele lunch en avondmaal met Ahmed El Mesri, Barbara Dyrcz en Amar Ramcharan, de initiatiefnemers van het Tafelgesprek in Plantage Middenlaan en in Palembangstraat 52, komen allerlei thema’s aan bod. Het gesprek moet een ander gesprek worden.

Geen politiek betoog wel een betoog vanuit het hart! De gasten kunnen aan de hand van een lijst met onderwerpen bepalen waar het tafelgesprek over zal gaan.

Het Tafelgesprek is maandelijks op de eerste woensdagmiddag van de maand van 12.00 uur tot 14.00 uur. Het adres is Plantage Middenlaan 14-I, 1018 DD Amsterdam en op de eerste donderdagavond van de maand van 19.00 uur tot 21.00 uur in Centrum Vriendschapshuis Assadaaka, Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam.

Er zal een verslag gemaakt worden van het tafelgesprek en dat zal te lezen zijn op de website van (VCA).

U kunt zich opgeven voor de lunch en de avondmaal bij (VCA).

Voor meer informatie:
E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) of W.www.assadaaka.nl of tel. (020) 7525131 (06-47440672).

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel: Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond. En doet veel aan de bestaanskwaliteit van migranten met een handicap of chronisch ziekte te verbeteren en hun welbevinden te bevorderen.

Gepost door kamal
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken