homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

De Internationale Dag van de Arbeid in 2022

vo89De Internationale Dag van de Arbeid, ook wel bekend als Dag van de Arbeid op sommige plaatsen, is een viering van het werk van de arbeiders en de werkende klassen die wordt ondersteund door de internationale arbeidersbeweging, socialisten, communisten en anarchisten en wordt gevierd elk jaar op 1 mei, op een oude Europese lentevakantiedag.

Op zondag 1 mei 2022, wordt de Internationale Dag van de Arbeid ook in Nederland gevierd. Vaak worden op deze dag demonstraties en marsen georganiseerd door de werkende, maar vaak ook de werkloze mensen en hun vakbonden. Het wordt ook officieel gevierd in vele andere landen van de wereld. 1 mei is een nationale feestdag in meer dan 80 landen, behalve in Nederland.

In het kader van de sociale cohesie roept Assadaaka Community in samenwerking met stichting Onze Hoop en Handige Handen op om deel te nemen aan de demonstratie op 1 mei a.s. op Jonas

Daniël Meijerplein, Amsterdam om 11.00 uur. 1 mei is een dag van solidariteit, van actie en van feest. Een dag om samen te komen, om te vieren wat we bereikt hebben en om het verzet tegen de regering te versterken. Het beleid van Rutte leidt tot een verslechtering van de situatie van zwakkeren in de samenleving. Nederlandse migranten worden extra geraakt door discriminatie, de verlaging & voorgenomen afschaffing van uitkeringen, door het vluchtelingenbeleid, verhoging van premies en verlaging van vergoedingen. Wees er daarom bij op de demonstratie - Jonas Daniël Meijerplein, Amsterdam om 11.00 uur.

Assadaaka Community doet mee aan de viering op 1 mei - De Internationale Dag van de Arbeid.
Tijd: 16.00-18.00 uur
Locatie: ASSADAAKA COMMUNITY
Adres: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel:
Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.

Assadaaka Community van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, tel.nr. 06-47440672.
E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) – W. http://www.assadaaka.nl.

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken