homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Dagelijkse maaltijdvoorziening voor kwetsbare bewoners (i.h.k.v. armoedebestrijding)

aDagelijks kunt u maaltijden bij Assadaaka Community afhalen. Dit is in samenwerking met Tim Doornewaard van Samen Vooruit en Restaurant Pacific. Iedereen die in armoede verkeerd, kan bij Assadaaka aankloppen voor een maaltijd. In deze coronatijd is het hard nodig, mensen komen nog nauwelijks rond. Maar liefst 1 op de 5 Amsterdammers leeft in armoede. Deze mensen hebben onvoldoende geld om kleding, eten en drinken te kopen. Voorzien in de eerste levensbehoeften is moeilijk.

Armoede is echter meer dan een tekort aan financiën, het heeft ook invloed op het sociale leven. Mensen hebben last van schaamte, eten ongezonder, kunnen kinderen niet geven wat ze verdienen en raken in een sociaal isolement.


Individuen en gezinnen die onder of nabij de armoedegrens worden bereikt. Het doel is ook om mensen zelfredzamer te maken, zodat zij weer deel kunnen nemen aan de maatschappij, dat doen we o.a. middels onze activiteiten.
Tussen 16.30 en 18.00 kunt u een maaltijd op komen halen, bij drukte vragen wij u rekening te houden met de afstand van elkaar en voor de deur te wachten.


Wat         : Dagelijkse maaltijdvoorziening voor kwetsbare bewoners

Wanneer   : vanaf maandag 7 december
Tijd           : 16.30 – 18.00 uur
Waar         : Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage,
                Polderweg 300 1093 KP Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken