homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Dag van de Dialoog in Amsterdam bij stichting Onze Hoop

In kader van de Dag van de Dialoog nodigt stichting Onze Hoop leden, belangstellenden Amsterdammers uit om elkaar te leren kennen door ervaringen en dromen te delen aan de hand van een specifiek thema. Dit jaar is het thema: Crisis, wat kun je ermee?.

Op ruim honderd plekken in de stad komen mensen in kleine groepjes bij elkaar aan een ‘dialoogtafel’ om met elkaar in gesprek te gaan over een thema. Op donderdag 01 november aanstaande kunt u ook bij stichting Onze Hoop aanschuiven.

Een belangrijk uitgangspunt voor de dialoog is dat er geen theorieën maar ervaringen uitgewisseld worden. En dat we elkaar niet hoeven te overtuigen maar elkaar vragen stellen en naar elkaar luisteren. Het gesprek duurt ongeveer 2 uur en wordt begeleid door een getrainde gespreksleider.

Voor wie? De Dag van de Dialoog is een uitgelezen kans om Amsterdammers van uiteenlopende culturele en maatschappelijke achtergronden te ontmoeten.

Organisatie. De dag is een initiatief van het Platform Amsterdam Dialoog, waarin Stichting Onze Hoop vertegenwoordigd is.

Waar en wanneer? Donderdag 01 november 2012. 10.30 - 12.30 uur.

Locatie: Plantage Middenlaan 14-1, 1018 DD Amsterdam

Kosten. Deelname is gratis.

Aanmelden. We zouden het fijn vinden wanneer u even laat weten of u komt, dat kan via telefoonnummer 020-7525131 (06-47440672). Of via email:  .(JavaScript must be enabled to view this email address) 

Routebeschrijving: Ruma Khami, Makassarplein 1, Javaplein: bussen: 22,65, 359, tram: 14, Insulindeweg: trams: 7, 14, bussen: 37,245,359, Zeeburgerdijk: bussen: 22, 65, 359

Gepost door kamal
AgendaPermalinkCommenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken