homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Dag van de Arbeid 1 mei 2020

kkluHet is vandaag de Dag van de Arbeid, de dag waarop we stilstaan bij de enorme inzet van de werkenden (betaald en niet-betaald) aan onze maatschappij. Tijdens deze coronacrisis heeft de dag van de Arbeid een speciale betekenis. Want juist nu is duidelijker dan ooit hoe belangrijk deze enorme inzet is van vrijwilligers, van zorg- en onderwijspersoneel, van de vakkenvullers tot aan het vervoer.

De Dag van Arbeid wordt normaal gevierd met samenkomsten en bijeenkomsten. Dat kan dit jaar niet vanwege de coronacrisis. Maar we laten dit jaar meer dan ooit zien hoe we samen sterk staan.

Bij Assadaaka Community doen we dat tijdens deze coronacrisis door het verzorgen van maaltijden, voedselpakketten, boodschappenhulp en (telefonische) ondersteuning voor vele hulpbehoevende en kwetsbare bewoners, met een top team van vrijwilligers. Al vanaf 13 maart worden er iedere dag zo’n 200 bewoners geholpen, bewoners met coronaklachten of andere gezondheidsklachten, niemand staat er alleen voor. Dankzij het topteam van Ali Mansy, Naiema Kramer, Aicha Ouiza, Aicha, Maher Hajkasem, Abdelkader El Mesri, Mostafa Kamal Alamir, Siegfried Hoek en vele andere.

Heeft u zelf hulp nodig met voedsel, maaltijden of met boodschappen halen? Heeft u vragen, of behoefte aan een gesprek? Bel ons gerust! Juist in deze moeilijke tijd staat Assadaaka Community voor u klaar! Bel bij vragen of voor hulp gerust naar Naiema: 0685217823, Klaartje: 0625575303 of Ahmed: 0647440672

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken