homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Dag van de arbeid - 1 mei

In het kader van de sociale cohesie roept Assadaaka Community in samenwerking met stichting Onze Hoop op om deel te nemen aan de demonstratie op 1 mei a.s. vanaf het Beursplein om 19.00 uur.

1 mei is een dag van solidariteit, van actie en van feest. Een dag om samen te komen, om te vieren wat we bereikt hebben en om het verzet tegen de regering te versterken.

Het beleid van Rutte 2 leidt tot een verslechtering van de situatie van zwakkeren in de samenleving. Nederlandse migranten worden extra geraakt door discriminatie, de verlaging & voorgenomen afschaffing van uitkeringen, door het vluchtelingenbeleid, verhoging van premies en verlaging van vergoedingen.

Wees er daarom bij op de demonstratie vanaf het Beursplein om 19.00 uur .
Daarna ben je welkom op de 1 mei manifestatie in de Brakke Grond, Nes 45 (vlak bij de Dam) om 20.00 uur met veel muziek en contacten met medestanders.

Assadaaka Community: Deze vereniging zet zich al jaren in voor mensen met en zonder beperking in het algemeen en vooral voor migranten met een handicap, chronische ziekte, ouderen en hun families om de participatie, integratie en sociale cohesie binnen deze doelgroep te bevorderen.

Assadaaka Community van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, tel.nr. 020-7525131 of 06-47440672. E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) – W. http://www.assadaaka.nl

Stichting Onze Hoop van , voor en door migranten met een handicap of chronische ziekte. Stichting Onze Hoop zet zich al jaren in voor migranten met een handicap, chronische ziekte, ouderen en hun families om de participatie, integratie en sociale cohesie binnen deze doelgroep te bevorderen of via E. .(JavaScript must be enabled to view this email address)  W. http://stichtingonzehoop.blogspot.nl/

Gepost door kamal
AgendaPermalinkCommenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken