homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Cursus ‘De zorg de baas’ voor mantelzorgers bij Assadaaka Community gegeven door Markant

c…Binnenkort zal elke dinsdag-ochtend vanaf 1 september tot en met 29 september 2020 de cursus ‘De zorg de baas’ gegeven worden bij Assadaaka Community (Polderweg 300). Deze cursus zal verzorgd worden door Markant centrum voor mantelzorg. Het tijdstip zal zijn van 10.00-12.30 uur.

Deze cursus is voor mantelzorgers die voor een ziek familielid, vriend of buur zorgen. Als de zorg te belastend is, u een betere balans tussen zorgen voor uzelf en zorgen voor een ander wilt of als u meer wilt genieten en u minder belast wilt voelen, dan is deze cursus geschikt voor u.
De cursus is gratis en zal bestaan uit vijf bijeenkomsten onder het genot van een warme gratis maaltijd. Kom anderen ontmoeten die in dezelfde situatie zitten, u zult gevoelens (h)erkennen en leren om grenzen aan te geven. Ook kunt u hulp en steun vragen. U wordt geholpen om meer balans tussen uw zorgtaken en privéleven te realiseren.

“Ik heb vooral geleerd hoe belangrijk het is dat je goed voor jezelf blijft zorgen. Wat ik fijn vond, is dat je de cursus samen met anderen doet die ook voor een naaste zorgen. Je staat er niet alleen voor en je leert van elkaar. De sfeer in de groep vond ik erg prettig. Ik kan de cursus warm aanbevelen.”
Mevrouw Sanderij (oud-cursist)

Wilt u ook meedoen of meer informatie? Bel of mail Markant centrum voor mantelzorg; tel. 020-886 88 00 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken