homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

COVID VACCINATIE BIJ ASSADAAKA OP 24 december 2021 en 7 en 21 januari 2022, zonder afspraak

vbt5Samen met de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) organiseert de Assaadaaka Community een VACCINATIE DAG op vrijdag 24 december 2021 en 7 januari en 21 januari 2022. U kunt worden gevaccineerd zonder een afspraak te maken. U kunt inlopen op het adres Polderweg 300, 1 hoog, 1093 KP Amsterdam

U bent van harte welkom, u dient een legitimatiebewijs mee te nemen. Ook ongedocumenteerde mensen zijn deze dag welkom voor een vaccinatie.

Assadaaka levert met deze VACCINATIEDAG een krachtige bijdrage aan de bestrijding van COVID in Amsterdam. ‘Wie 1 leven redt, redt de hele wereld’, en daar zet het Assadaaka team zich dagelijks voor in.

In het Vriendschapshuis van de Assadaaka Community zal een GGD team klaar staan om u op te vangen, te vaccineren. U kunt zonder afspraak inlopen tussen 11.00-15.30 om gevaccineerd te worden. Marhaban biekoum, welkom!

Assadaaka bezocht in het voorjaar de directie van de Gemeentelijke Gezondheidsdienst om bloemen aan te bieden als teken van waardering voor het levensreddende werk door de medewerkers van de GGD. Deze vaccinatiedag is een eerste concrete activiteit waarmee de structurele samenwerking tussen Assadaaka en de GGD vorm en inhoud wordt gegeven. Meer projecten volgen.

نداء إلى جميع ساكنه أمستردام الكرام
يوجد التطعيم مجاناً ضد ڤيروس كورونا في العنوان التالي: Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam أمستردام أوست.
أهلا وسهلا و مرحبا بالجميع ويشمل هذا التلقيح من ليس لهم أوراق الاقامة بهولندا لاعتبارات انسانية وحقهم كإنسان في الاستفادة من هذا التلقيح

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken