homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Calamiteit spreekuur - verkiezingen - uitslagen

c vteNa de uitslag van de verkiezingen lijkt het erop dat er veel onduidelijkheden zijn en veel mensen met een islamitische of migratie achtergrond lijken ongerust te zijn of willen meer informatie weten wat dit nu voor hun gaat betekenen. Daarom organiseert Assadaaka Community een calamiteit spreekuur en roept de Nederlandse gemeenschap, dringend op om (saamhorigheid, cohesie en verbinding)  te gaan zitten en oplossingen te vinden om deze gebeurtenis en de negatieve gevolgen ervan voor de Nederlandse realiteit aan te pakken.

Bij deze gelegenheid reiken we de hand aan degenen die ons steunen in deze nobele onderneming, om onze hoogste belangen te behouden en elk misverstand binnen onze Nederlandse samenleving te voorkomen.

Daarom willen wij u informeren dat de Stichting Assadaaka Community gevestigd aan de Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam haar deuren zal openen van maandag: 23/11/2023 tot donderdag: 30/11/2023 van 10:00 tot 17:00 uur, om te luisteren naar uw opvattingen en suggesties met betrekking tot de angst voor de mogelijke gevolgen van dit evenement voor de realiteit van de islamitische of migratie achtergrond.

Namens de Assadaaka Community

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken