homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Buurtfeest in de Indische - Buurt

vvVrijdag 20 september van 12u tot 14u was er feest in de Indische Buurt. Niet zomaar een feest, maar een buurtfeest georganiseerd door kinderen uit de Indische Buurt. Wat een prachtig initiatief!

Hieronder kunt u de toespraak van Ahmed El Mesri lezen.

Beste, lieve aanwezigen,

Vandaag zijn wij hier om samen voor het Buurtfeest voor de Vreedzame Dag te vieren, georganiseerd door de Kinderraad Indische Buurt. Ik neem mijn petje voor deze kinderen af. Het is fantastisch dat zij ons allen hebben samengebracht om feestelijk aandacht te besteden aan Vrede in onze buurt.

Juist kinderen begrijpen hoe belangrijk vrede is. En ook hoe je samen vrede kunt regelen met elkaar. Dat dat niet moeilijk is. Gewoon door respectvol met elkaar om te gaan, door voor elkaar op te komen. Door aandacht te hebben voor elkaar. Door een ruzie gewoon weer bij te leggen. En vooral door gewoon liefdevol te zijn voor elkaar.

Kinderen begrijpen eigenlijk vaak beter dan volwassenen hoe we vrede creëren en behouden. En dat vrede niet zomaar uit de lucht komt vallen, maar dat je daar met elkaar aan moet werken. En dat doen deze kinderen, door het organiseren van dit mooie Buurtfeest.

Assadaaka Community zet zich ook graag in voor vrede in de onze buurt en brengt graag mensen samen. Daarom vind ik dit zo’n belangrijk en mooi initiatief. Nogmaals petje af voor deze kinderen en laten wij volwassenen een voorbeeld aan hen nemen!

Dank u wel!

Voor meer informatie: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

zz

zz.

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken