homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Brug naar begrip

kglSeksuele diversiteit binnen verschillende culturen

‘De Marokkaanse Boot’ trok vorig jaar augustus behoorlijk wat aandacht en leidde in bepaalde kringen tot vele discussies. Daarom organiseert Assadaaka Community op 5 april 2016 na vertoning van de film ‘De Beslissing’ een aansluitend debat geleid door Wahid Sanouji.

De korte film ‘De Beslissing’ is een film van Wahid Sanouji,  waarin de jonge Karim, een Nederlandse jongen van Marokkaanse komaf, voor de keuze staat zijn vader een geheim te vertellen. De makers vragen met deze film aandacht voor Marokkaanse jongeren die worstelen met hun seksuele identiteit. Met het vertonen van de film willen ze seksuele identiteit bespreekbaar maken binnen de multiculturele gemeenschap in Nederland.

Voor vele groeperingen is seksuele diversiteit een taboe en niet vanzelfsprekend zoals dit binnen de Nederlandse cultuur het geval is. Binnen verschillende gemeenschappen wordt dit onderwerp daarentegen nog vaak vermeden. Wij willen ervoor zorgen dat bezoekers deze avond met meer kennis het gebouw verlaten en wellicht een betere kijk hebben op dit moeilijk onderwerp.

Wij hopen op een grote opkomst en zien u graag verschijnen op donderdag 5 april.
Vergeet niet u tijdig aan te melden!  Toegang is gratis komt u allen!!!

Mede mogelijk gemaakt door, Assadaaka Community & regisseur Wahid Sanouji

Datum: 05-04-2016

Aanvang: 19:30 – 21:30

Adres: Vriendschapshuis - Palembangstraat 52 1094 TK Amsterdam

Vooraf aanmelden: E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - Website: http://www.assadaaka.nl of telefonisch: 020- 7525131 of 0647440672.

Voor meer Informatie bij de Vriendschap Community Assadaaka (VCA): Tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken