homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

ASSADAAKA NEEMT DEEL AAN DE NATIONALE VOORLEES DAGEN

cc4Van 26 januari tot en met 05 februari 2022 vinden landelijk de Nationale Voorlees Dagen plaats. Tal van bekende Nederlanders nemen deel aan de Nationale Voorlees Dagen. Te denken aan de zagenr Jim Bakkum, presentatrice Merel Westrik, politiechef Henk van Essen, voetballer Kees-Jan Huntelaar en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien.

Tijdens de Nationale Voorlees Dagen besteden scholen, kinderdagverblijven, bibliotheken en andere instellingen veel aandacht aan het belang van voorlezen. Sinds 2004 wordt het publiek gewezen op het grote belang van voorlezen door middel van de Nationale Voorlees Dagen.

Kinderen ontwikkelen door voorlezen een beter taalgevoel. Kinderen en volwassenen ervaren plezier aan het lezen van boeken. De Nationale Voorlees Dagen sluiten dan ook heel fijn aan bij het landelijk initiatief om dagelijks 15 minuten voor te lezen in de klas. Voorlezen stimuleert verder het empathisch gevoel van de toehoorders en voorlezen maakt het leven leuker!

De Nationale Voorlees Dagen sluiten fantastisch aan bij de Nederlandse lessen van de Taalwinkel bij de Assadaaka Community. Rabbijn Simon Bornstein en andere vrijwilligers zullen tijdens de Nationale Voorlees Dagen dan ook dagelijks een tekst of boek voorlezen, om de deelnemers, bezoekers en studenten op uiterst plezierige wijzen tot lezen aan te zetten!

Door: Ahmed el Mesri, voorzitter en Rabbijn Simon Bornstein, geestelijk verzorger

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken