homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Assadaaka Community viert Kerst met haar vrijwilligers in de Ruma Khami op 20 dec 2012

Deze bijeenkomst willen wij benutten om aan anderen te uiten: Assadaaka Community kan niet zonder vrijwilligers en willen wij samen met alle genodigden een drankje en lekkere hapjes nuttigen. Voor de bijeenkomst zijn ook alle leden van Assadaaka Community uitgenodigd en diverse organisaties waar wij mee samenwerken.

Tijdens het programma zal een aantal vrijwilligers vertellen over hun werk bij Assadaaka Community.

Assadaaka Community:
Assadaaka Community is erop gericht om buurtbewoners, vooral die uit Amsterdam Oost en omgeving, op een multiculturele manier bijeen te brengen. Zo kan een ieder die de Nederlandse taal niet of onvoldoende beheerst, zijn/haar kennis vergroten door het volgen van Nederlandse taallessen bij de Taalwinkel. Ook heeft de vereniging een juridisch/medisch spreekuur en een algemeen spreekuur.  Het spreekuur biedt een luisterend oor aan buurtbewoners die daar behoefte aan hebben. Lotgenotencontact is erg belangrijk voor onze doelgroep . Voorlichting en Themabijeenkomsten . Computerliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de computerclub en ook wordt er bij Assadaaka Community gesport, muziek gemaakt en toneel gespeeld. Er is ook volop ruimte om een kop koffie te komen drinken, een praatje te maken of een vraag te stellen. Assadaaka Community, die door haar diversiteit en laagdrempeligheid een voorbeeld kan zijn ook voor andere organisaties. 

Vrijwilligers:
Assadaaka Community is natuurlijk afhankelijk van vrijwilligers. Als je geïnteresseerd bent in onze activiteiten, ben je van harte welkom! We hebben altijd mensen nodig! Wil je misschien ook aan de slag als vrijwilliger? Dan is dit een uitstekende kans om kennis te komen maken.

Assadaaka Community kan niet zonder vrijwilligers. Het komende jaar zal hun werk weer van grote betekenis zijn. 

Het zou prettig zijn als u van u laat horen of weten of u komt.

Contact tevens adres:
Plaats: Assadaaka Community, Centrum Ruma Khami
Adres: Makassarplein 1, 1095 RP Amsterdam
Datum: Donderdag 20 december 2012
Tijd 19.30 - 22.00 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Assadaaka Community. (020) 7525131 (06-47440672).

Routebeschrijving: Ruma Khami, Makassarplein 1, Javaplein: bussen: 22,65, 359, tram: 14, Insulindeweg: trams: 7, 14, bussen: 37,245,359, Zeeburgerdijk: bussen: 22, 65, 359

Namens het Bestuur van Assadaaka Community
Ahmed El Mesri, voorzitter

Gepost door kamal
AgendaPermalinkCommenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken