homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Assadaaka Community staat voor vriendschap

x213‘Assadaaka’ betekent vriendschap. Stichting Assadaaka Community staat voor vriendschap, want bewoners die bij Assadaaka Community komen, staan er niet meer alleen voor. Samen zetten wij de schouders eronder om elkaar te helpen. Dat doen wij door een breed scala aan activiteiten die verbinden en de zelf- en samenredzaamheid versterken. Die armoede en eenzaamheid tegengaan.

Omdat Assadaaka Community bij wil dragen aan een mooiere, betere wereld waarin iedereen mee kan doen. Daar zijn wij met elkaar verantwoordelijk voor.

Met energie en vertrouwen kijken wij vooruit naar 2023. Met onze vaste werklocatie kunnen wij onze activiteiten uitvoeren en verdiepen en onze organisatie verder verstevigen. Met een goede samenwerking met het Stadsdeel Oost, de Gemeente Amsterdam en vele formele en in formele partners kunnen wij de meest kwetsbare bewoners nog beter bereiken. Alleen door samen de schouders eronder te zetten, kunnen wij gezamenlijk het percentage kwetsbare bewoners in armoede en eenzaamheid terugdringen.

Deze foto is tijdens Buurt Iftar 2023 bij Assadaaka Community

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken