homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

ASSADAAKA COMMUNITY ORGANISEERT INTERNATIONALE MANNENDAG op 19-11-2022.

xxx0De Assadaaka Community bestaat 32 jaar. In het kader van het jubileum organiseert Assadaaka een EXPERTMEETING in het kader van de INTERNATIONALE MANNENDAG. Hiermee sluit Assadaaka op 20 november 2022 aan bij de wereldwijde viering van INTERNATIONAL MEN´S DAY.

De Internationale Mannen Dag (IMD) is een wereldwijde feestdag die jaarlijks op 19 november wordt gevierd om de culturele, politieke en sociaaleconomische prestaties van mannen te erkennen en te vieren.

Het is een gelegenheid om de prestaties en bijdragen van jongens en mannen te vieren, in het bijzonder voor hun bijdragen aan Nederland, de Europese Unie, samenleving, gemeenschap, gezin, huwelijk en kinderopvang.

Het bredere en uiteindelijke doel van het evenement is het bevorderen van fundamentele humanitaire waarden, evenals bewustzijn van mannenkwesties. De emancipatie van de man staat bij Assadaaka centraal tijdens de IMD. De IMD is de tegenhanger van de Internationale Vrouwendag, jaarlijks op 08 maart.

Het programma omvat toespraken, gedichten, muziek een reeks workshops, een debat en een feestmaal. De conclusies van de EXPERTMEETING worden gepresenteerd aan de Tweede Kamer der Staten-Generaal en aan de Gemeenteraad van Amsterdam.

Tijd: 16:00 - 20:00 uur

De Assadaaka Community is als pionier de eerste organisatie die de viering van IMD voor de hoofdstad realiseert. De organisatie van de IMD door Assadaaka Community wordt ondersteunt door de Gemeente Amsterdam, religieuze organisaties en Comité 21 Maart.

—————————————————

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: meer info: Ahmed El Mesri, voorzitter .(JavaScript must be enabled to view this email address), 06 474 406 72

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken