homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Artis avondwandeling

asssARTIS lanceert deze zomer de Avond-wandeling. Een luister-wandeling waarbij bezoekers met een app door het park navigeren, de natuur van de stad ontdekken en luisteren naar gesprekken tussen verschillende ARTIS-experts. De wandeling kan vanaf 9 juli iedere donderdag, vrijdag en zaterdag in juli en augustus na openingstijd in het park gelopen worden. Reserveren is verplicht en kan vanaf 6 juli.
Op expeditie door de natuur midden in de stad

Kijk naar de vele vogels in het park en leer de geluiden herkennen, speur naar egelhopen en ontdek waarom de hoveniers van ARTIS de dode bomen laten liggen. Tijdens de interactieve luistertour, waar je als bezoeker voor een deel zelf de route kunt bepalen, vertelt dierverzorger Job van Tol hier alles over en laat zien wat je zelf kunt doen om de stadsnatuur een handje te helpen. Gedurende de wandeling maak je als luisteraar ook kennis met andere ARTIS-experts waaronder een van de hoveniers.

Op donderdag 23 juli zullen wij samen deze avondwandeling maken, wees allen van harte welkom en meld je aan via .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Met veel dank aan Tim Doornewaard van Samen Vooruit.

Tot dan!

(p.s.: vergeet je mondkapje niet!)

Wat       : Artis avondwandeling
Wanneer: donderdag 23 juli
Tijd       : 16.30 uur verzamelen bij Stay Ok Hotel
Waar     : Stay Ok Hotel, Timorplein 21-a, 1094 CC Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken