homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Andalusisch Samen in Muziek rond de donkere dagen!

ft55Een feest met live Andalusische muziek voor heel Oost met de donkere dagen! Bewoners uit de Dapperbuurt, Indische Buurt, iedereen is welkom. In de dagen rond Kerst hoeft niemand alleen te zijn, kom allen naar ons muzikalefeest ‘Andalusisch Samen in Muziek met de donkere dagen’.

Rouh Tourat speelt oude Andalusische muziek onder bezielende leiding van maestro Idriss Chekara. Ze spelen een combinatie van soefimuziek, chaabi chekaramuziek en flamencoandalus

Assadaaka Community zet zich in voor integratie, participatie en het versterken van de zelf- en samenredzaamheid van de sociaal kwetsbaren in onze multiculturele samenleving, in Amsterdam Oost.

Op 5 april speelt het Orkest Rouh Tourat 3e editie in The Jungle in Amsterdam Oost. Andalusisch Samen in Muziek rond de donkere dagen wordt georganiseerd door Assadaaka Community in de Jungele samen met Orkest. Met prachtige Andalusische muziek en heerlijke hapjes wordt het een onvergetelijk samenzijn, waar bewoners elkaar ontmoeten.

U kunt niet alleen zelf genieten van de prachtige Andalusische muziek, u kunt ook mensen helpen die een steun in de rug goed kunnen gebruiken. Want Assadaaka Community zamelt tijdens deze feestelijke avond ook goederen (levensmiddelen) in voor deze tijd van Coronavirus die we zullen uitdelen aan buurtbewoners rond deze moeilijke dagen. U kunt uw bijdrage deze avond afgeven bij onze vrijwilligers, waardoor we ook dit jaar weer hopelijk 500 voedselpakketten kunnen samenstellen. We hopen op uw hulp!

Deze feestelijke, muzikale avond is de start van een concert serie, voor u georganiseerd door Orkest Rouh Tourat en Assadaaka Community. Iedere maand is er een Andalusisch Samen in Muziek concert in buurtcentrum Jungle, hou onze agenda in 2020 in de gaten! Met Andalusisch Samen in Muziek rond Kerst starten we deze bijzondere concertserie op feestelijke wijze! Meld u snel aan zodat u deze avond niet mist!De kaartverkoop is ten behoeve van de gemaakte onkosten.

LAYAli andalous

Wat: Andalusisch Samen in Muziek de donkere dagen

Wanneer: zondag 5 april 2020

Tijd: zaal open 18u tot 21:00 uur

Waar: Jungle Theater, Tweede van Swindenstraat 26, 1093 KP, Amsterdam

kosten toelichting: € 10,—

Voor meer info over locatie:  locatie informatie Tweede van Swindenstraat 26: - Geen drempels. - Openbaar vervoer: Tram 19 halte Eerste van Swindenstraat, Tram 1 en 3 halte Dapperstraat ca.2 minuten lopen Bus 37 en 41 halte Dapperstraat Bus 245 (nachtbus) halte Dapperstraat Lopen vanaf het Muiderpoortstation: ca. 5 minuten.

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 06-84291796

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken