homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Andalusisch Samen in Muziek met Kerst!

cccvEen feest met live Andalusische muziek voor heel Oost met Kerst! Bewoners uit de Dapperbuurt, Indische Buurt, iedereen is welkom. In de dagen rond Kerst hoeft niemand alleen te zijn, kom allen naar ons muzikalefeest ‘Andalusisch Samen in Muziek met Kerst’.

Op 22 december speelt het Orkest Rouh Tourat in The Jungle in Amsterdam Oost. Andalusisch Samen in Muziek rond Kerst wordt georganiseerd door Assadaaka Community en de Jungele samen met Orkest. Met prachtige Andalusische muziek en heerlijke hapjes wordt het een onvergetelijk samenzijn, waar bewoners elkaar ontmoeten.

U kunt niet alleen zelf genieten van de prachtige Andalusische muziek, u kunt ook mensen helpen die een steun in de rug goed kunnen gebruiken. Want Assadaaka Community zamelt tijdens deze feestelijke avond ook goederen (levensmiddelen) in voor Kerstpakketten die we zullen uitdelen aan buurtbewoners rond de Kerstdagen. U kunt uw bijdrage deze avond afgeven bij onze vrijwilligers, waardoor we ook dit jaar weer hopelijk 100 Kerstpakketten kunnen samenstellen. We hopen op uw hulp!

Deze feestelijke, muzikale avond is de start van een concert serie, voor u georganiseerd door Orkest Rouh Tourat en Assadaaka Community. Iedere maand is er een Andalusisch Samen in Muziek concert in buurtcentrum Jungle, hou onze agenda in 2020 in de gaten! Met Andalusisch Samen in Muziek rond Kerst starten we deze bijzondere concertserie op feestelijke wijze! Meld u snel aan zodat u deze avond niet mist!De kaartverkoop is ten behoeve van de gemaakte onkosten.

Wat: Andalusisch Samen in Muziek rond Kerst

Wanneer: 22 december 2019

Tijd: zaal open 18u

Waar: Jungle Theater, Tweede van Swindenstraat 26, 1093 KP, Amsterdam

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 06-47440672

vaaaw

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken