homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Amsterdammers zorgen voor hun stadsgenoten in deze tijd van crisis!

zzzwAssadaaka Community stelt meer dan 150 Kerstpakketten beschikbaar voor mensen die niks extra’s te besteden hebben.
Vanuit hun stage bij Assadaaka Community gaan 8 studentes van de verschillende opleidingen, een actie op touw gezet om artikelen in te zamelen voor het samenstellen van Kerstpakketten.

Voor veel mensen die in armoede of eenzaamheid leven is er met Kerst niks extra’s en deze studentes kregen de opdracht daar iets mee te doen. De studentes hebben in hun samenwerking laten zien dat religie en levensovertuiging kunnen verschillen van die van de ander, maar dat het heel goed mogelijk is om samen aan één doel te werken: iets doen voor mensen die het hard nodig hebben in deze tijd van crisis om wat extra’s te krijgen tijdens de feestdagen.

Ze hebben in de buurt flyers uitgedeeld om het winkelend publiek attent te maken op deze actie en ze aan te zetten een bijdrage te leveren. Ook winkeliers (o.a. in de Javastraat) werd om hun medewerking gevraagd. Voor veel mensen die in eenzaamheid en armoede leven is er aan het einde van de maand niets extra’s te besteden. Assadaaka Community trekt zich het lot van deze mensen aan en organiseert al jaren achter elkaar inzamelingsacties waarmee gezinnen in armoede een extra steuntje in de rug kunnen krijgen. Dit doen wij tijdens het offerfeest en rondom de kerstdagen. Beide feestdagen staan in het teken van gemeenschapszin en solidariteit; een waarde die de mensen bij Assadaaka Community heel belangrijk vinden.

Wat zou het mooi zijn als mensen die wat kunnen missen, geld en/of voedsel of speelgoed voor de kinderen doneren aan mensen die in armoede leven. Dat zijn heel veel mensen en door de huidige economische crisis en pandemie worden het er steeds meer. Als we dat met z’n allen doen dan kunnen we veel mensen helpen en dan kan iedereen feest vieren.

Vooraf aanmelden, per email: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of telefonisch: 0647440672 .

Afhalen: Assadaaka Community, Adres: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam zaterdag 23 en zondag 24 december, van 15:00 tot 17:00 uur.

U kunt ook een bedrag over maken op IBAN: NL58 ABNA 0842 7865 38 t.n.v. Assadaaka – kerstpakketten. Dank u voor uw hulp!

Voor meer informatie en advies tijdens kantooruren: ASSADAAKA COMMUNITY:
Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | Tel: 0647440672 | IBAN: NL58 ABNA 0842 7865 38 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken