homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Activeringstrajecten met taal

opAanbod activeringstrajecten met taal voor WWB, Nuggers en UWV klanten.

Zoals u ongetwijfels weet, is Assadaaka community een begrip in Amsterdam Oost als het gaat om hulp bieden aan verschillende hulpvragers en de verbinding leggen tussen verschillende culturen in de wijk. Het is echt een participatie methodiek die veel goede resultaten heeft geleverd.  Aangezien het voor mensen van migranten achtergrond belangrijk is om de Nederlandse taal te blijven gebruiken, is de activering naar een werkervaringsplek of vrijwilligerswerk doen een belangrijke eerste stap om de kansen te vergroten.

Assadaaka Community stelt plekken beschikbaar voor deze mensen om ervaring op te doen en helpt hun verder te komen in de maatschappelijke ladder. De begeleiding zal op twee componenten gericht zijn:
•              taalbevordering component
•              maatschappelijke participatie thema’s, zoals:
kennis over voorziening in de leefomgeving
meedoen aan een sociale activiteit
vrijwilligers werk doen, een van belangrijkste mogelijkheden om aan regulier baan te komen
Assadaaka Community werkt samen met professionele Coaches die een ruime ervaring hebben met de begeleiding/bemiddeling van deze doelgroep.

Voor meer info over dit aanbod en de mogelijkheden voor uw klanten die werkervaringsplekken nodig hebben, kunt u gerust contact opnemen met één van onze coaches. Telefoonnummer 06-47440672 of via e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | Tel:  0647440672 | IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 | K.v.K. 40.53.87.25 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address)  | W. http://www.assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken