homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Afsluiting Taalwinkel seizoen

cvccvGraag nodigt Assadaaka Community u uit voor het afsluitingsfeest van onze Nederlandse taallessen op 4 juli om 19.30 op de Polderweg 300 in Amsterdam Oost.

Terwijl politici al jaren worstelen met het vraagstuk ‘inburgering’, biedt Assadaaka Community al meer dan 29 jaar laagdrempelige Nederlandse taallessen voor nieuwkomers en iedereen die Nederlands wil leren, waaronder ook eerste generatie migranten. Assadaaka Community biedt Nederlandse taallessen op verschillende niveaus, van analfabetisch tot gevorderd. Bij Assadaaka krijgt iedereen kansen om echt te kunnen participeren in onze maatschappij.

Inburgering
Het is regelmatig in het nieuws: inburgeringstrajecten zijn niet effectief en kosten veel geld. Om een officieel inburgeringstraject te volgen moet de nieuwkomer al kennis hebben van de Nederlandse taal en zich een weg weten te banen door de wirwar van aangeboden dure inburgeringstrajecten. Assadaaka Community pakt dit anders aan. Nederlandse taallessen, 4 avonden per week op verschillende niveaus, zonder hoge deelname kosten. Instroom het hele jaar door. Gewoon samen aan de slag, omdat het beheersen van de Nederlandse taal essentieel is om mee te kunnen doen. Assadaaka wil dat iedereen die kans krijgt.

Eind van het taal seizoen
Een jaar hard werken door de taalcursisten én onze vaste pool vrijwillige taaldocenten, vieren we donderdag 4 juli met de afsluiting van het Taalwinkel seizoen. We reiken dan de certificaten uit en maken er een gezellige bijeenkomst van waarbij we onze vrijwilligers in het zonnetje zetten. Kortom, een feest dat je niet mag missen! U komt toch ook?

Zelfredzaamheid
Assadaaka Community steekt graag de handen uit de mouwen. Wij bieden niet alleen laagdrempelige taallessen, op ieder niveau, maar ook een dagelijks gratis inloopspreekuur (o.a. t.b.v. de-radicalisering/ afwijkend gedrag), dagelijkse noodhulpvoorziening ‘Steun voor Elkaar’, mantelzorgondersteuning, voorlichtingsbijeenkomsten en nog veel meer. Wij hebben ervaringsdeskundigheid hoog in het vaandel. Mensen met een hulpvraag worden met een begeleidingstraject hulp-bieder, waardoor zij hun zelf- en samenredzaamheid versterken.
Feestelijke bijeenkomst

Op donderdag 4 juli vieren wij graag feest met onze cursisten, vrijwilligers, buurtbewoners en iedereen die dit allemaal mogelijk maakt!

Info

Datum: 4 juli 2019
Tijd: vanaf 19u
Plaats: Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam

Graag via de mail .(JavaScript must be enabled to view this email address) aanmelden
Tot donderdag 4 juli!

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken