homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Wilde achtervolging Zeeburgerdijk richting Amsterdamse brug.

Vandaag zat ik rond 17.20 uur ,luttele secondes midden in een wilde achtervolging.
Ik rijd via de Zeeburgerdijk,op weg naar IJburg en sta nog een stukje voor de bocht naar rechts stil,vanwege de lange rij voor het stoplicht,waar je links de brug en rechts de Insulindeweg opgaat.Opeens hoor ik een en al sirenes, twee politie auto’s en enkele motor agenten vliegen komend van de Zeeburgerdijk voorbij,en een fractie later racen er ook weer een aantal terug,ik dacht ze gaan zeker verkeerd, en kijk in mijn zij spiegel waar ze naar toe gaan…opeens ziek ik een auto met hoge snelheid zig zag rijdend,mijn kant op schieten,en het flitste door mij heen hoe makkelijk hij ons kon gaan crashen,hij schoot voor bij om het volgende moment in de problemen te zijn, want in de bocht is er plotseling een middenberm,ik zie nog net dat hij daar een stuk berm raakt maar dan is hij uit zicht,ik mag optrekken door de bocht, en zie dat hij aan de overkant ,weer richting Zeeburgerdijk van de weg af op het gras staat,omsingeld door politie.Ik trek weer op en sta op dezelfde hoogte,de auto was een Porche,de deur stond open maar ik zag geen arrestant,wel dat er een politie auto met flinke schade nabij stond, dus ik denk dat ze hem hebben klem gereden.Een arrestant zag ik niet,maar ook geen rennende agenten, dus neem ik aan dat ze de dader wel hebben.Het licht springt op groen, en ik rijd weer door.
Mij realiserend hoe gelukkig het is, dat hier geen ernstge ongelukken door zijn ontstaan. En ook nadenkend over die agenten die dit vakkundig hebben gedaan.

Gepost door Anneke Meijer
Cafe • (2) CommentaarPermalinkSjongejongejongejonge!!!!! Wat toevallig dat jij dat zoal nu maar meemaakt! Het zal je gebeuren zeg! Je had inderdaad wel in de berm terecht kunnen komen. Brrr

Posted by zazkia  on  09/13  at  08:28 PM


Gelukkig ben je er goed vanaf gekomen Anneke.

Posted by Tess  on  09/15  at  11:32 PM


Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken