homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Werkbezoek van de wethouder Mw. Touria Meliani van de gemeente Amsterdam

zz0Werkbezoek van de wethouder Mw. Touria Meliani van de gemeente Amsterdam aan Assadaaka Community.
Afgelopen woensdag bezocht wethouder Mw Touria Meliani Assadaaka Community om een betuig te geven over discriminatie. Diverse genodigden waren aanwezig bij dit evenement.
Ahmed El Mesri, de oprichter van de Assadaaka Community,  begon de avond met een inspirerende toespraak. Vervolgens nam Touria het woord over en deelde haar visie op de huidige situatie wereldwijd met betrekking tot racisme, discriminatie, evenals haar gevoelens over de gebeurtenissen in Palestina/IsraĆ«l en de recente verkiezingsresultaten.

Tijdens haar betoog deelde ze een aangrijpend verhaal over een ambtenaar met een hoofddoek die op straat werd bespuugd en belaagd door een groep. Ze benadrukte het belang van het melden van dergelijke incidenten, omdat het verzamelen van gegevens over het aantal gevallen van groot belang is.

Daarnaast werden tijdens de bijeenkomst onderwerpen aangesneden zoals ‘discriminatie tegen gehandicapten of Aziaten’, waarop diverse deelnemers hun standpunten deelden.

Tevens gaf Touria kort het woord aan twee nieuwe stagiaires en gaf ze de gelegenheid zichzelf voor te stellen. Ze werden gevraagd naar hun perspectief op de huidige situatie en wat er momenteel speelt.

De bijeenkomst was onder het genot van heerlijke broodjes en versnaperingen, en werd afgesloten met een gezamenlijke groepsfoto.

zwwe

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken