homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Verslag vrijdag 6 november workshop meditatie met Dr. Eman Wahby

aVandaag werd er zoals iedere vrijdag een workshop meditatie gegeven. Deze week werd er een vliegreis gemaakt. De bedoeling was om corona even achter je te laten en te vergeten en te doen alsof het er niet is of al voorbij is.
Eerst werd er kalmte opgezocht op het vliegveld, zodat men ontspannen aan de reis kan beginnen. Het gevoel dat je hebt als je naar een mooie plek gaat, de voorpret die je daarbij kunt hebben opzoeken en de reisstress ook voorkomen. Je hebt geen mondkapje op in het vliegtuig, je voelt je vrij en verheugd je op de reis.

Als je aankomt op de plaats van bestemming, wie kom je daar dan tegen, wie ga je opzoeken of welke plek wil je bezoeken? Wie zwaait er naar je bij aankomst? Welke geliefde mensen heb je gezien/ontmoet, misschien heb je ze heel lang niet gezien… De één ging op familiebezoek, de ander naar een plek die hij/zij op zijn/haar verlanglijstje heeft staan, de ander ging naar het geboorteland.
Even zonder afstand te hoeven houden van mensen, regelmatig je handen te wassen en verder rekening te hoeven houden met de RIVM-regels. Niet bang te hoeven zijn om corona op te lopen tijdens je reis of op de plaats van bestemming.
Vervolgens na een tijdje, gaat de reis weer terug, ontspannen en kom je terug bij waar je bent gestart. De bedoeling was om alle stress en onzekerheid los te laten en niet bang te zijn, even corona vergeten.
De mensen konden weer ontspannen en hadden een blij gevoel. Fijn weekend alvast!

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken