homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Verslag van vrijdag 23 oktober

AVandaag was het weer een geslaagde dag. Dr. Eman Wahby heeft een meditatie workshop gegeven. Er waren veel jonge mensen aanwezig en ook ouderen, dat was een mooie mix.

Iedereen deed mee en heeft een ontspannen innerlijke reis gemaakt en keerde daar weer van terug. Het is goed voor de concentratie en om de rust te vinden. De sfeer werd gemaakt door kaarsjes en toepasselijke muziek. Er werd gefocust op de ademhaling, positiviteit en het behouden van rust. Na afloop werd er gevraagd hoe men het heeft ervaren, wat men zag, voelde etc.

Na afloop werd de verjaardag van Siegfried uitbundig gevierd. Uiteraard met heerlijke taart, cadeaus en gezellige muziek. Ook hielden een aantal mensen een toespraak voor hem.

Het was druk bezocht, de afstand werd bewaard. Mensen hebben het gezellig gehad en kunnen ontspannen het weekend in!

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor nieuwe activiteiten. Binnenkort wordt er brei-en haakles gegeven bij Assadaaka Community. De opleiding vertrouwens persoon is in volle gang, als je ook de opleiding kunt volgen, kun je je aanmelden via Simon. De opleiding zal in januari opnieuw starten.

A  A

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken