homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Verlenging van de maatregelen coronavirus

977Tijdens de persconferentie van premier Rutteis aangekondigd dat de corona-maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Voor Assadaaka Community betekent dit dat onze locatie in ieder geval tot dan gesloten blijft. Daarbij blijven alle al geldende maatregelen van kracht. Dat betekent dat bijeenkomsten tot 01 juni niet door kunnen gaan.
Dit is voor veel van onze trouwe bezoekers en vrijwilligers een moeilijke tijd.

Dat Assadaaka Community nog wat langer gesloten blijft, betekent niet dat wij niet voor u klaar staan! Want juist in deze tijd staat u er niet alleen voor. De vrijwilligers van Assadaaka kunnen u helpen, met een luisterend oor, hulp bij boodschappen, noodhulp en alle vragen.

Heeft u hulp nodig met boodschappen halen? Heeft u vragen, of behoefte aan een gesprek? Bel ons gerust! Juist in deze moeilijke tijd staat Assadaaka Community voor u klaar!
En bent u een beetje het overzicht kwijt over alle maatregelen? We hebben alle geldende maatregelen nog even op een rij gezet. Iedereen moet zich hier aan houden:

- Hou 1,5 meter afstand van elkaar
- Als u klachten heeft (hoesten, verkouden): blijf thuis!
- Als u daarbij koorts krijgt, dan moet iedereen van het gezin thuisblijven, ook wanneer zij geen klachten hebben. Iemand anders moet dan voor u boodschappen halen.
- Voor iedereen (ook zonder klachten): blijf zoveel mogelijk thuis
- Ga alleen naar buiten voor boodschappen, of om voor een ander te zorgen, of (voor mensen in vitale beroepen) voor werk
- Wie geen klachten heeft mag een frisse neus halen, maar niet in groepen (en hou 1,5 meter afstand van anderen)
- Bij groepen van 3 mensen of meer buiten (behalve een gezin) moet men 1,5 meter afstand houden van elkaar. De politie kan dit handhaven met een boete.
- Ook binnen in huis mogen er niet meer dan drie personen op bezoek, hou ook dan afstand van elkaar. Vermijd dus sociale activiteiten
- Alle bijeenkomsten (ook met minder dan 100 personen) zijn niet toegestaan tot 1 juni. (Er is een uitzondering voor begrafenissen).
- Markten blijven open, mits men zich houdt aan 1,5 meter afstand. Ook supermarkten moeten zich inzetten om 1,5 meter afstand te bevorderen.
- Burgemeesters kunnen gebieden aanwijzen waar groepsvorming verboden wordt, of specifieke locaties sluiten, zoals parken, campings of stranden

Bel bij vragen of voor hulp gerust naar Naiema: 0685217823, Klaartje: 0625575303 of Ahmed: 0647440672

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken