homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Verbinding en Sociaal Cohesie binnen onze samenleving

bty6Maestro Akil Lamdahhi met zijn 45 jaren lang Orchestre Ismailia heeft op zondag 4 juni een Certificaat van Waardering door Assadaaka Community in de Jungle Amsterdam gekregen.
Het was een bijzondere samenzijn met heel veel gasten.  De mensen konden hun hart opluchten. Een vruchtbare en geslaagde feest tegen Armoede en Eenzaamheid.

Hieronder kun je de toespraak van Ahmed El Mesri, voorzitter Assadaaka Community lezen.

Beste lieve, aanwezigen,

Graag heet ik jullie van harte welkom op dit bijzondere feest. Het is een feestelijk moment in deze mooie dagen van de voorjaar, zo vlak voor de zomer. Met dit feest wil Assadaaka Community samen met Jungle Amsterdam en met Orchestre Akil Ismailia de harten verwarmen van alle aanwezigen. Met prachtige Marokkaanse Chaabi muziek en gezelligheid. 

De Marokkaanse Chaabi klanken van Orchestre Ismailia van Maestro Akil Lamdahhi vervoering. Akil Lamdahhi zet hiermee de muzikale erfenis van zijn vaderland voort. De prachtige Marokkaanse muziekgeschiedenis brengt hij met zijn 45 jaren lang Orchestre Ismailia onze ziel in, grootvader een voorvaderen van de Marokkanen zijn grootmeesters en spelen een belangrijke rol in de Marokkaanse muziek. Akil zet de Marokkaanse traditie voort.

Vanavond mogen wij genieten van zijn muziek.

Tegelijkertijd denken wij ook aan allen die hier vanavond niet bij kunnen zijn. Omdat zij zorgen voor een ander, wegens eigen gezondheidsklachten, ouderdom, armoede of eenzaamheid. Samen stellen wij voor hen Offerfeestpakketten samen, zodat zij een extraatje mogen ontvangen. Zodat de wij ook hún harten kunnen verwarmen.  Mocht u levensmiddelen hebben meegebracht voor deze Offerfeestpakketten, dan kunt u deze bij onze vrijwilligers inleveren. Als u later, na deze mooie avond graag levensmiddelen wilt doneren, dan kan dat zeker ook nog. Komt u dan vóór het Offerfeest langs bij Assadaaka Community op de Polderweg 300, Amsterdam Oost. Dan zorgen wij dat het Offerfeestpakketten bij bewoners komen die een steuntje in de rug hard nodig hebben.

Ook willen wij een speciaal woord van dank voor Jungle Amsterdam, voor hun gastvrijheid, waardoor dit mooie feest plaats kan vinden.

En hartelijk dank aan Akil Lamdahhi en het orkest!

Voor iedereen, geniet van deze prachtige avond!

Namens de Assadaaka Community
Voorzitter
Ahmed El Mesri

Voor meer informatie en advies: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

awe

tyu

xn5

bqe1

bwe

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken