homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Vacature voor COÖRDINATOR Taalwinkel bij Assadaaka

vrijKORTE TAAKOMSCHRIJVING
Heb je organisatie talenten en ben je communicatief sterk? Is taalonderwijs jouw wereld en hou je wel van een verbindende rol? Dan pas jij zeker bij Assadaaka!

UITGEBREIDE TAAKOMSCHRIJVING
Als Coördinator van onze Taalwinkel werf en selecteer je nieuwe docent- en inloopvrijwilligers. Je onderhoudt de contacten met de bestaande vrijwilligers, andere vrijwilligersorganisaties op taalgebied en met onze leerlingen. Vanwege je affiniteit op taalgebied vind je het ook leuk om soms in te vallen bij de taallessen of op de inloopavonden. Met de voorzitter van Assadaaka stem je speciale avonden af en organiseer je mee. Aan het begin van het seizoen verzorg je de inschrijving van nieuwe leerlingen.

WAT VOOR KENNIS OF VAARDIGHEDEN ZIJN NODIG?
Je bent een denkende doener. Affiniteit met de nederlandse taal en andere culturen is handig om te hebben. Evenals sociale vaardigheden.

WAT VOOR SCHOLING KRIJG JE AANGEBODEN?
Geen

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?
Energie!
De Taalwinkel van Assadaaka bevordert werkelijk de integratie omdat de vrijwilligers aangeven zeer gemotiveerd te raken door de leerlingen en de kennis die ze opdoen van andere culturen. Onze nederlandse taal verbindt dus groepen mensen die wat van elkáár leren…..: WELKOM, BIENVENUE, MARHABAN, BIENVENIDO, BEM-VINDO, WELCOME, HOSGELDINIZ, مرحبا بكم!


WAT IS DE MEERWAARDE VAN DIT VRIJWILLIGERSWERK?
Je verbindt groepen vrijwilligers aan medelanders waardoor er werkelijk contact ontstaat tussen mensen van over de hele wereld.

WERKTIJDEN
Het coordinatorschap kun je helemaal zelf indelen en vormgeven binnen je eigen beschikbare tijdsgrenzen. Het is aan te bevelen om 1 avond in de week bij de Taalwinkel aanwezig te zijn om de live-contacten te onderhouden met de aanwezige vrijwilligers en de leerlingen.

HOE KOM JE IN AANMERKING?
Voel je wat voor deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met Assadaaka: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of .(JavaScript must be enabled to view this email address). Bellen kan ook: 06-47440672
Dan praten we graag snel met je verder!

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken