homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitreiking certificaat aan de maestro Mohsin El Haddad

certificaatHieronder vindt u de toespraak van Ahmed El Mesri tijdens uitreiking certificaat.

Beste, lieve aanwezigen,

Dank jullie wel dat jullie hier allemaal zijn. Want dit is een bijzonder moment, de afsluiting van het taalseizoen 2017 – 2018. Het is niet alleen de afsluiting van het taalseizoen, maar ook een moment om stil te staan bij de inzet van zoveel vrijwilligers in onze organisatie. Zoveel mensen die zich met liefde inzetten voor een ander. Assadaaka Community is jullie hier zeer dankbaar voor.

Samen vormen wij de Assadaaka Community. Samen bekommeren wij ons om elkaar, om onze buurtgenoten, om iedereen in Amsterdam en daarbuiten. Samen zijn wij deze maatschappij.

Iemand die zich er ook al jaren voor inzet om Amsterdam mooier te maken, is Sofyan Mbarki. Hij is PvdA raadslid en fractie voorzitter in Amsterdam en hij is onze speciale gast vandaag. Sofyan Mbarki zet zich al jaren actief in voor gelijke kansen voor iedereen, bijvoorbeeld in het onderwijs en op de arbeidsmarkt.  Gelijke kansen creëren voor iedereen, dat staat aan de basis van een gelijkwaardige samenleving.

Onze andere speciale gast is de maestro Mohsin El Haddad.  Hij is maestro van het Amsterdam Andalusisch Orkest. Daarnaast heeft hij de afgelopen decennia een ontelbaar aantal kinderen en volwassenen muziekles gegeven. Daarmee heeft hij hen kansen geboden. Hij heeft hun harten geopend voor prachtige muziek én, nog belangrijker, voor hun talenten. Daarom wil Assadaaka Mohsin El Haddad graag in het zonnetje zetten. Met dit certificaat van waardering wil Assadaaka Community jou enorm bedanken voor je belangrijke bijdrage aan een betere wereld met gelijke kansen. Het certificaat wordt uitgereikt door Sofyan Mbarki, die wij hiervoor heel hartelijk willen bedanken!

(Uitreiking certificaat)

Hartelijk dank, Sofyan! En hartelijk dank aan Mohsin.

BEZOEKADRES: Vriendschapshuis-Wethouder Verheijhal, 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam - Telefoon: 0647440672 E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - Website: http://www.assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken