homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitbundige viering verjaardag Ahmed El Mesri

zxq31Door: #Rabbijn #Simon #Bornstein®

Op 04 februari werd de verjaardag van Assadaaka voorzitter Ahmed el Mesri uitbundig gevierd door het vrijwillige kernteam van de organisatie. Ali en Eman kwamen in optocht de zaal in de Meevaart binnen met vrolijke muziek, bloemen en een geschenk.
Ahlam en Nadia zetten hun voorzitter in de bloemetjes, anderen hadden thuis hapjes gemaakt en taarten gebakken. Een tafel werd uitgebreid met het uitgestalde verjaarsbuffet en een serie ballonnen versierd door de stagaires Chahida, Nora en Aicha.

Om 13.00 brak het kleine feestje los. De voorzitter werd door iedere vrijwilliger uitgebreid gefeliciteerd. Emotionele momenten, want individuele vrijwilligers hebben veel te danken aan de charismatische uitstraling, menselijke warmte en praktische steun van de voorzitter en het team van Assadaaka. Met tranen in de ogen en overmand door emoties werden odes gebracht aan de voorzitter.

Toen was het tijd om de taarten aan te snijden, een plechtig moment om daarna uitgebreid te kunnen genieten van al het lekkers, de muziek, enige zang en dans, met de voorzitter in ons midden.

Er is duidelijk HOOP in crisistijd, samen staan we sterk!

Van harte proficiat Ahmed en nog vele gezonde jaren met Assadaaka!

iu21

by34

bp23

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken