homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Tolk / vertalers gezocht voor het onderzoek Toegankelijkheid van basisvoorzieningen

logoVoor het onderzoek Toegankelijkheid van basisvoorzieningen van het lectoraat Stedelijk Sociaal Werken zijn wij per direct op zoek naar assistent veldwerkers, bijvoorbeeld studenten of pas afgestudeerden, die als tolk/ vertaler kunnen mee werken bij het afnemen van interviews met Turks, Arabisch of Berbers sprekende inwoners van Geuzenveld.

Wat ga je doen?
Je gaat met de onderzoekers mee om op locatie in Geuzenveld interviews bij te wonen en treedt op als tolk tussen de onderzoekers en bewoners.

Wie zoeken wij?
We zoeken kandidaten die goed Nederlands spreken en daarnaast de Turkse, Arabische of Berber taal mondeling goed beheersen. Affiniteit met onderzoek en maatschappelijk werk is een pré.

Wat bieden wij jou?
Het gaat om werkzaamheden op oproepbasis, in de periode mei tot en met augustus 2019, met een vergoeding van 10,00 euro netto per uur.
Als je interesse hebt om aan dit onderzoek mee te werken, stuur dan een korte motivatie en c.v. (korte toelichting op je opleiding en ervaring is ook goed) naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).  Of neem contact op via telefoonnummer 0615378460

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken