homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Thema Ontbijt bijeenkomst over Houvast

coVanmorgen op 01 april was er een bijzonder informatieve Thema Ontbijt Bijeenkomst bij Assadaaka Community. We hebben met elkaar gesproken over verschillende onderwerpen, waaronder opvoeding en hoe men meer houvast kan bieden aan jongeren en elkaar. Er zijn in de gemeenschap zorgen over fundamentalisme en afwijkend gedrag. Aanwezig waren imam Sabri Ahmed Elsayed Eldehol die heeft verteld en vragen heeft kunnen beantwoorden over hoe de islam op ondersteunende wijze houvast kan bieden. Ook was Karim Arsalan van Politie Amsterdam aanwezig om met de buurtbewoners in gesprek te gaan over veiligheid.

Daarnaast was sociaal Makelaar Mostafa Abbou aanwezig om vragen te beantwoorden over onderwijs problemen waar ouders tegen aan lopen.

Met deze bijzondere gasten was het een zeer inspirerende bijeenkomst. Er waren in totaal ongeveer 40 deelnemers gedurende de hele ochtend. Gelijktijdig was ook ons laagdrempelig juridisch spreekuur voor alle juridische vragen van bewoners.

Wilt u ook een thema ontbijt bijeenkomst bijwonen? Kom dan gerust langs, u bent welkom! De thema ontbijt bijeenkomsten zijn op maandag en vrijdag ochtend van 10u tot 12u.

Voor meer informatie: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

coo

co.

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken