homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Succesvolle inzameling van kerstpakketten

0weMet veel succes lanceerde de Assadaaka Community haar inzamelingsactie van kerstpakketten in december 2021. Bij de Assadaaka Community werden ruim vijftig kerstpakketten door bewoners van Amsterdam-Oost afgeleverd voor de minderbedeelde burgers.
Voorzitter Ahmed El Mesri zegt hierover: “We zijn heel, heel erg dankbaar voor de tientallen giften die zijn binnengekomen.

Op dit succes hadden we in pandemie-tijd haast niet durven hopen. God zij dank hebben we onze inzamelingsdoelen mogen behalen! Het is werkelijk ongelofelijk!”
Vertrouwensvrouw Jamila: “We zijn de ondernemers echt ontzettend dankbaar. Menselijkheid, dat is waar in deze wereld om draait. De lokale ondernemers in Amsterdam-Oost krijgen zelf klap na klap door de onverwachte lockdown die de regering heeft afgekondigd. En toch dragen zij ruimhartig bij aan het succes van onze inzamelingsactie!”
“Wij doen graag een duit in het zakje! Wij weten welke ellende en werkeloosheid veel werkende armen heeft getroffen door de COVID pandemie. We helpen elkaar waar we kunnen. Dat is toch hartverwarmend!” aldus één van de sponsorende anonieme ondernemers.

“Veel bewoners hebben duurzaam minder te besteden door het verlies van hun werk in de horeca, culturele sector en elders. Wij vinden dat wij als ondernemers iets moeten doen. Wij voelen met hen mee en bieden ook aan deze klanten onze steun naar vermogen” stelt de eigenaar van een buurtsuper.

Geestelijk Verzorger Rabbijn Simon Bornstein is enthousiast: “Wij zijn heel, heel erg blij met de pakketten. De ontvangers zijn nog veel blijer! Soms verlaten zij het Assadaaka Vriendschapshuis dansend met een pakket onder arm!”

Vertrouwensvrouw Fatima vertelt: “Wij hebben een hoop werk gehad aan het inpakken van de pakketten. Uiteindelijk hebben we – Masja’Állah’ in stilte ruim vijfenzeventig voedselpakketten kunnen uitreiken aan kwetsbare huishoudens in Kersttijd.”

“De donkere dagen van december en in het bijzonder de periode rond Kerstmis is een tijd waarin veel ouderen, gescheiden moeders en anderen zich heel erg eenzaam en kwetsbaar kunnen voelen. Met de inzameling en distributie van kerstpakketten leveren wij een heel erg positieve bijdrage aan het dagelijks leven van deze mensen. De Assadaaka Commuity geeft warme menselijkheid, vanuit een warm, gouden hart. Een sprankje moed en hoop!” aldus Rabbijn Simon Bornstein.

xcz2

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken