homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Spontane presentatie bij de gezamenlijke ontbijt ochtend

vvvvvvvvvSpontane presentatie bij de gezamenlijke ontbijt ochtend bij Assadaaka 25.11.2019

Vanochtend zou er presentatie plaats vinden over dementie en Parkinson, maar de persoon die de presentatie zou geven was. Na een opening over de betekenis en werkzaamheid van Assadaaka door Dhr. Ahmed El Mesri, gaf Dhr. Siegfried van Hoek een verkorte presentatie over de ziekte van Alzheimer (dementie) en de ziekte van Parkinson met als inleiding de verschillen tussen de twee neurologische aandoeningen en de problematiek van het omgaan van een dergelijke aandoening.

Aantal tafel waren nog een paar ervaringsdeskundigen, waardoor de presentatie uitmondde in een open dialoog over de problematiek over de twee aandoeningen met alle aanwezigen. Er is een filmpje gemaakt over Mantelzorg, waar het omgaan met deze aandoeningen en je naaste die er onder lijdt, deze zal over een paar weken vertoond gaan worden, en dan zal de dialoog over deze twee aandoeningen voortgezet worden en hopelijk zal de presentatie dan alsnog gegeven worden. Dan zal er ook een nader verslag gegeven worden van kennis-informatie die vandaag genoemd werd.

Na deze spontane gespreksochtend over dit serieuze onderwerp Alzheimer en Parkinson volgde een presentatie van het Boek op bijna A4-formaat van Marjan Borsjes ‘Intercultutreel Pionieren’  ISNB 9789402197013, waarin zo’n 70 pioniers in interculturele werkzaamheid binnen Nederlands individueel en soms met z’n tweeën in kleurenfoto werden geportretteerd pagina groot op de linker bladzijde en daarnaast geïnterviewd over hun visie in het onderwerp op weg naar een wij-samenleving, waarvan dan verslag van werd gemaakt op de rechter bladzijde. Na de overhandiging van een exemplaar van het boek aan Dhr. Ahmed El Mesri en Mw. Tjheng Hwa Tjoa, die ook in boek aan het woord kwamen.

De ochtend werd afgesloten met een fotosessie met Dhr. El Mesri, Mw. Thjeng Hwa Tjoa en Mw. Borsjes met de andere aanwezigen van deze spontane ontbijtochtend.

Voor meer informatie tijdens kantooruren:

ASSADAAKA: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl

ooo

opo

oppp

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken