homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Solidariteit met Barcelona!

aanDe Assadaaka Community veroordeelt de afschuwelijke terroristische aanslagen in Barcelona en Cambrils krachtig.
Het terrorisme van 17 augustus heeft vele onschuldige mensen verwond en tientallen zelfs het leven gekost. Dit met het argument dat zij die niet toegeven en zich niet onderwerpen aan hun visie van de Islam “ongelovigen” zijn. Met dit argument denkt de terroristische organisatie het recht te hebben om te bepalen over leven en dood.

Een vrachtwagen die op mensen inrijdt in Barcelona: Deze methode brengt herinneringen op van de aanslagen in Nice, Berlijn en Londen. Hoe verschrikkelijk het ook is, de vele andere aanslagen in de wereld en de koelbloedige manieren waarop deze gebeuren, moeten ook niet vergeten worden, deze zijn net zo barbaars: De aanslag op Charlie Hebdo en de aanslagen in Tunesië en Istanbul bijvoorbeeld. Wanneer stopt het? Want het resultaat blijft altijd hetzelfde: Er vallen onschuldige doden door terrorisme!

De aanslagen die gepleegd worden in de Westerse landen zijn een strategie om een bepaald doel te bereiken: Ze willen hiermee haat en onrust creëren binnen de samenleving en bovendien groepen tegen elkaar opzetten.

Echter, deze strategie is gedoemd te mislukken, want de overgrote meerderheid van de burgers, ongeacht hun afkomst of geloof, vormt een eenheid en keert zich tegen terrorisme. Heel Europa veracht de aanslagen en maakt een vuist tegen dit onnodig geweld!

De Assadaaka Community zal handelen zoals zij altijd heeft gedaan door het terrorisme en het jihadisme zonder aarzelen aan te klagen, maar ook door de extremistische ideeën te verwerpen en te bestrijden. De Assadaaka Community betuigt haar oprechte deelneming aan de nabestaanden van de slachtoffers van de aanslagen in Barcelona en Cambrils, alsmede aan de Catalaanse en Spaanse volkeren, en nogmaals haar veroordeling van het terrorisme.

Solidariteit met #Barcelona

Assadaaka Community, Ahmed El Mesri
19 augustus 2017

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken